Jointoo

 

Vocalgroup Jointoo is een projectkoor uit Meerlo en omgeving en bestaat uit gemiddeld 22 enthousiaste mensen die onder deskundige leiding met plezier zingen en optreden.

Al vanaf de oprichting in 1995, toen nog onder de naam muziekshoppen, en onder de muzikale leiding van Marco Mariën, zijn er leuke en boeiende muzikale projecten uitgevoerd. 

Wat dus begon als een aardigheidje, is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste zanggroep, sinds 2010 onder de naam Jointoo.

Sinds maart 2017 staat het koor onder muzikale leiding van Geert Verhallen en repeteert gemiddeld drie keer per maand. De deelnemers oefenen thuis, zodat ze tijdens de repetitie de puntjes op de i kunnen zetten. Het koor zingt meerstemmige arrangementen in een afwisselend repertoire van lichte muziek en close harmony.

 

Erbij komen en Meedoen

Jointoo is meer dan een avondje repeteren. Het is plezier beleven aan zingen. Zing je graag of wil je eens kijken hoe fijn samen zingen is, meld je dan nu aan en doe met ons mee aan leuke muzikale projecten en boeiende en mooie optredens.

 

De repetities worden gehouden op woensdagavond in Muziekzaal 'De Speulplats' te Meerlo van 20.00 - 22.00 uur.

Meer informatie, neem dan gerust contact met ons op:

 

Mail: Jointoo@live.nl

 

Telefoon: Lilian van Heijningen (0478-853922), Lucy Vervoort (0478-880810)

 

Via de volgende link, willen we graag een impressie geven van enkele van onze optredens. Foto's

Klik hier voor het laatste Jointoo nieuws.